dimarts, 23 d’octubre del 2012

5è Aplec Modernista del Vallès-segon graó

Senyores i senyores,
segueix l'ascensió.....

D'una banda, us presentem una de les noves activitats de l'Aplec. el Safari Llomillogràfic, organitzat per la Mirada, botiga exquisida d'arts i oficis. Aquí sota en teniu les bases.


"El V Aplec Modernista Vallesà el tenim a tocar i és la millor excusa per treure les vostres càmeres de rodet d’allà on les guardeu, que els hi toqui el sol i fer-les testimonis de la modernor més fatxenda!
No hem tingut més remei que organitzar un Safari Llomillogràfic! Sí, sabem que aquest nom, d’entrada, no us diu gaire, però segurament així és com li diríem a una trobada fotogràfica Lomogràfica i de rodet en general als anys 60… oi? (el nom no l’hem posat nosaltres, però pensem comprar la patent!).
Com bon Safari Llomillogràfic, es tracta de trobar-nos els dies 26 i 27 d’octubre per disparar les nostres càmeres sense parar. Si això no fos suficient al·licient, l’organització de l’Aplec premiarà al reportatge fotogràfic que millor capti l’ambient de l’Aplec amb un lot de modernor!!!
Les bases del concurs són les següents:
  1. La temàtica és una i clara: el V Aplec Modernista Vallesà.
  2. Només opten al premi les fotografies fetes amb càmera de rodet i/o instantànies.
  3. S’acceptaran un màxim de 7 fotografies.
  4. Els participants hauran d’enviar les fotos (en format digital, és clar) a lamiradart@gmail.com abans del 8 de novembre amb l’assumpte “Concurs Safari Llomillogràfic”.
  5. El jurat està format per les H-elenes de La Mirada Art de Butxaca i l’organització de l’Aplec Modernista Vallesà i es tindrà en compte la qualitat de les fotografies i la cobertura de les activitats de l’Aplec.
  6. El lliurament del premi (lot de modernor) serà el dia 10 de novembre a La Mirada Art de Butxaca (esdeveniment amenitzat amb punxa discos selectes… imperdible!)
Ja heu vist les activitats al cartell, oi? Doncs no ho penseu més: fem del Safari Llomillogràfic una tradició per properes edicions de l’Aplec Modernista Vallesà! Us hi esperem!"

Evidentment us convidem de totes totes a participar-hi!!!!

I per recordar-vos que divendres serem a la Nova Jaç Cava de Terrassa, on hi trobareu els mítics i recuperats Amusic Skazz Band i els pds Magri, Early Davi i el col·lectiu Pilé 45, i dissabte l'Escuterada Fatxenda brollarà des del Parc dels Catalans egarenc, us servim una meravella de la ciutat. La versió que els Xocs van fer d'un clàssic dels Kinks "Els bons temps on han anat"...i la foto tampoc no té desperdici, eh??






Vinga, taifes i psicodrames!!!

2 comentaris:

Allnighter Lad ha dit...

Company no deixes de sorprendrem, primer amb la Lita Torello i ara amb Els Xocs, que gran!

el Nano ha dit...

Això és la guerra!
Com més serem més riurem.
Quan sigui gran vull fer un bloc com el teu.
Salut