dijous, 27 de desembre del 2012

1r Aplec Modernista de l'Horta

Sí,
"havia de passar...estava escrit al lavabo d'homes".
La Colla dels Dr Octopús han empès fins teixir fil i trama i fer arribar la saviesa tel·lúrica d'avantguarda a Benimaclet.
Guaiteu aquest cartell i ploreu d'emoció....i quan sigui el dia balleu pels descosits!!!!!

12 de gener de 2013!!!!
Endavant les natges!!!!

Diu la Comissió de Festes:

" Encetem 2013 amb molt bon peu, i es que el pròxim dissabte 12 de gener celebrarem el “I Aplec Modernista de l’Horta Nord”. Volem que siga un punt de trobada més, sumant-se amb modèstia però amb moltíssima il.lusió als diferents llocs on es venen desenvolupant aquestes trobades. Un punt de confluència d’inquietuds culturals en general, obert i no excloent on tenint com a nucli vertebrador l’anomenat “modernisme aborigen”, és a dir aquell més arrelat a la nostra cultura, té com objectiu donar cabuda a diferents propostes ja siguen de caràcter musical, literari i per que no també, gastronòmic. I és que en definitiva es tracta de gaudir d’una jornada de germanor i passar-ho d’alló més bé amb els amics d’ací i els vinguts des de diferents llocs de la nostra terra, ja siga al voltant d’una taula amb unes birretes o ballant i sentint uns discos.
Per descomptat esteu convidades i convidats als diferents actes que hi ha programats i a més a participar activament d’ací al dia dotze amb qualsevol tipus de proposta o idea per tal que la festa siga plena. Un abraç molt fort i vos esperem.

Dissabte 12 de Gener:

- 12:30 h Vermouth & Piscolabis + Acústic de Senior al Swan Club (C/ Juan Giner, 15, Benimaclet) (entrada 3€ amb cervessa o vermouth) actuació recomanada molt especialment per portar als xiquets, si teniu fills i si no també, perque gaudirem com a nanos !!.

- 14:00 h Dinar de germanor amb una bona paella valenciana. (Cal apuntar-se, donarem més informació prompte).


- 18:00 h En acabar el dinarot tots al Tulsa Cafe (C/ Juan Giner, 11, Benimaclet) on ens espera una estupenda trobada de pick-ups (no oblideu els vostres pick-ups i els vostres 7”) + mercadet de discos, roba i demés (per muntar tenderete haureu de contactar amb nosaltres) (entrada lliure).

- 19:00 h. Presentació del llibre “40 mods de les nostres terres” a càrrec del seu autor, Robert Abella Querol al Tulsa Cafe (entrada lliure).


- 21:00 h Sopar per agafar noves forces i continuar la festa. (Cal apuntar-se, donarem més informació prompte).

- 23:30 h Festa al Swan Club. Als plats; Marc Serrats + Manel Ramodne. (entrada lliure).

- En acabar after-party al Excuse-me (C/ Dels Tomasos, 12, Russafa). Als plats; Tulswan Dj’s + Dr. Octopus Dj’s."






Ho amanirem una micona, no?