dijous, 29 de març del 2012

3r Aplec Modernista del Barcelonès



Fa goig, oi?

Ja hi tornem a ser!
*27 d'abril, "Black magic woman's day", mercès a la sintonia amb la programació de l'Eskual Etxea barceloní, podrem gaudir d'un conjunt magnífic: The Sparteens. Una colla que revisa els clàssics populars bascons en clau twist-jazzy-ie-ié, amb una posada en escena de primera divisió. Feu una ullada a qualsevol del seus videos i no us en podreu estar de veure'ls en directe a tan nostrat cau.
En acabat, els Selectors Bada? Badok! ("N'hi ha? En tens!") us ajudaran a arrodonir la festa amb la seva tria de modernisme aborigen. En aquesta ocasió hi conviuran els càntics llemosins amb els èxits bascons d'època com el que cantava aquesta barcelonina de la Safor...



Qui endevini qui és, un pack de modernor nostrada de prèmit!

*I l'endemà, 28, la clàssica Escuterada, amb el seu vermutet i dinarot, i a la tarda, la graciosa Trobada de Pick-ups, hi sou ben convidats/des, i la interessantíssima presentació d'un volum enciclopèdic: "Barcelona Balla". El savi Ferran Aisa ens explicarà d'on venim i així potser podrem entendre a on d'allonsis anem.
El final de festa serà un clàssic entre els clàsics, un punxada al mitiquíssim Bàrbara Ann a càrrec de dos personatges de solvència contrastada: el Greg de Perpinyà i el Marc Argenter de Barcelona.

Bé, ja teniu clar el que cal fer aquell cap de setmana, oi?

Apa-li, fins aviat, doncs.

5 comentaris:

Magri ha dit...

oooohhhhh!!! aixo no es pot deixar perdre!!

el Nano ha dit...

Oi que no?
Vinga, que tothom hi és ben convidat i com més serem més riurem.
Fins aleshores, doncs.

Anònim ha dit...

yo estoy pensando en ir, pero la ruta se sabe por donde será??

gracias!

Eric ha dit...

Anònim, la ruta partirà del Camp Nou del Barça i enfilarà fins a Garraf. Allí farem el vermut i marxarem fins a Gavamar on dinarem. Seran un total de 60Km més o menys...

Salut!

Jaume Olivella ha dit...

soc en jaumepx150, poseu les fotos que vareu fer a la sortida al garraf, i que no falti la de les casetes de la platja de tota la colla, al mes estil Brighton, ens ho vem passar d'allo mes be.... Salut companys i fins la propera.