dimarts, 30 de març del 2010

1r Aplec Modernista del Segrià


Tenim l'honor i el plaer de presentar-vos el cartell del 1r Aplec Modernista del Segrià. Se celebrarà els dies 16 i 17 d'abril a la capital de la Terra Ferma.
*Divendres 16 començarà tot plegat amb la presentació del llibre d'aventures "Pista Lliure"(Pagès Editors) de l'Albert Gil, a partir de les set de la tarda al Pub Antares (carrer Ballester, 15). En acabat l'incomparable Pardal Roquer ens oferirà un recital memorable.
Exactament a les 23.55 s'iniciarà la sessió de ball terrícola seixanter amb els Selectors Badabadoc, bona gent, no patiu, a Les Forques 1642 (carrer Alfred Perenya, 71).
*Dissabte 17, podreu gaudir de l'Escuterada Secadèlica entre pereres llimoneres. Ens trobarem a Lo Marraco, el de la Lambretta!, a la plaça Sant Joan a les onze del matí. Evidentment, fotrem un dinarot de ca l'ample.
I justament a les 23.55 encetarem la Vetllada Modernista a La Boîte (carrer riu Éssera, 19) amb els Cool Frog, power-pop des de Cerdanyola del Vallès i amb els pedés Albert Gil (Bip-bip records, BCN) i Jauminsky Experience (Wah-wah, Lleida).
Vaja tot un luxe!
Tot plegat organitzat per servidors i amb la inestimable col·laboració de l'Antares, les Forques, la Boîte i el Vespa Club Lleida. Si en voleu saber res més, o per exemple incriure-us a l'Escuterada, podeu escriure a jordirexach@gmail.com

Salut i modernor!